Внимание: Ако си собственик на малък или среден бизнес и имаш проблем с привличането и задържането на служители, то това е за теб!

Нов и различен начин, с който ще се научиш да привличаш и задържаш не просто служители, а МОТИВИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ и то без да повишаваш заплатите

А както знаем с мотивирани служители се работи много по-лесно и резултатите идват в пъти по-бързо

Внимание: Ако си собственик на малък или среден бизнес и имаш проблем с привличането и задържането на служители, то това е за теб!

Нов и различен начин, с който ще се научиш да привличаш и задържаш не просто служители, а МОТИВИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ и то без да повишаваш заплатите

А както знаем с мотивирани служители се работи много по-лесно и резултатите идват в пъти по-бързо

Онлайн курс

В този курс ще научиш:

Кой са двата фактора, които влияят най-силно върху привличането и задържането на служители и как правилно да ги оформиш и използваш?

Как да създадеш конкретни измерими критерии за подбор, които гарантирано да ти привлекат кандидати, които не са при теб просто заради пари?

Как точно да оцениш кандидатите, които най-добре ще могат да се сработят с теб, фирмата, екипа и работната позиция?

Как да намалиш текучеството до минимум, с което да си спестиш много време, нерви, усиля и пари от непрекъснат подбор и постоянно обучение на нови и нови хора?

Как да накараш най-добрите кандидат сами да идват при теб и то без да пускаш обяви за работа?В този курс ще откриеш всичко, което ти е необходимо за привличане и задържане на мотивирани служители за твоя бизнес, събрано на едно място. 

 
Структурирана информация под формата на удобни видео уроци с логическа последователност, допълнителни материали и практични упражнения достъпни по всяко време от твоя телефон, таблет или компютър.

Кой съм аз и защо го правя?

Аз съм Красимир Писков и от няколко години насам съм се посветил в задълбочени проучвания и изследвания на това, за което си говорим тук.

Знаеш, нашият живот е изпълнен с възходи и падения. И в едно от тези падения започнах да търся на каква идея искам да посветя живота си. Голям проблем, който ако бъде решен средата около нас ще стане много по-добра.

И тогава осъзнах, че във всички места, на които бях работил до момента проблем номер 1, с голяма преднина пред всичко остало, беше привличането и задържането на служители.

Запретнах ръкави. Усетих, че изучаването на човешкият фактор в бизнеса ми дава енергия и някак си ме пали отвътре. И това, че съм похарчил над 20 хил. лева за обучения през последните няколко години и завърших магистратура по лидерство не е важно.

По-важното, че е направих задълбочени проучвания на компании като Google StarbucksWalt DisneyPhilip MorrisWalmart. И продължавам да дълбая в темата. Това с, което тези компании привличат и задържат своите служители са 2 много прости неща:  личността на нейният създател и културата на работа.

Също така се потопих в работата на Питър Дракър (баща на съвременният мениджмънт), Кен Бланчард (автор на книгата Едноминутният Мениджър) , Джон Максуел (най-добрият оратор и обучител по лидерство), и така нашумелият в момента Саймън Синек (който учи Лидери на бизнес организации да вдъхновяват хората си).

И сега може да си помислиш, че в България тази информация и стратегии не работят. Да така е, за това съм опростил максимално всичко и съм го обяснил на достатъчно разбираем език, за да може да бъде много бързо и лесно приложено от всеки.

От къде идва проблемът?

Интернет и бързо променящият се свят, в който живеем тоталано промениха правилата на играта.

Пред обикновеният човек вече има хиляди възможности за работа отвъд границите на страната ни, а за високо квалифицираните специалист тази задача е още по-лесна.

Преди хората се редяха на опашки и чакаха за работа. Когато пуснехме каквато и да е обява за работа кандидатстваха между 100 и 500 човека само за 1 позиция. Навярно си се убедил, че това вече не е така.

Истината е, че вече ни трябва нова стратегия в тази нова реалност.

Различни знания и умения с помощта, на който не просто да привлечем кандидати, а кандидати които да са мотивирани. Защото днес бинзес конкуренцията е жестока и мотивираните служители станаха новото конкурентно предимство.

Но вината не е твоя...

Достатъчно е да си имал няколко неуспешни опита с несериозни кандидати или лоши служители. Като прибавим и факта, че голяма част от бизнеса около теб постоянно повтаря:

– няма хора;

– няма вече качествени кадри;

– хората са мързели, ти в един момент е възможно да повярваш на тази лъжа.

 Истината е, че просто трябва да следваме нов и различен начин на мислене и работа в тази нова реалносът.

Добре, вече знаем от къде идва проблемът. Знаем, че вината не е твоя и е време да разберем как работи всичко.

РЕШЕНИЕТО:

Всичко това, ще ти помогне да имаш:

Не просто персонал, а служители на, който да се довериш в трудно моменти. Хора, които ще се грижат за бизнеса и клиентите точно както ти го правиш, дори когато не си покрай тях.

Ако имаш текучество, то ще намалее драстично. Ще забравиш за досадните интервюта и пропиляното време и енергия в постоянно търсене и обучаване на нови и нови хора.

И ако следваш методологията на курса много скоро ще забравиш за търсенето на кадри. Нещо повече! Качествени служители, ще идват сами да пита за работа.

Почувствай се горд собственик на бизнес, който спокойно може да си вземе седмица или две отпуск и да презареди батериите на някое тихо и спокойно място със семейството.

И ето какво следва...

Сега имаш две възможности:

1.Първата е да приемеш информацията, която ти дадох и да не направиш нищо, но както знаем всяко нещо си има цена и каква ще бъде тя в този случай?

2. Втората е да предприемеш действие СЕГА.

Ето какво ти предлагам:

курс

ВЗЕМИ 29 видеа – Общо над 300 мин. подбрана и добре структурирана информация на разбираем език само за:

497лв

Все още не си убеден?

Ето какво oще ще получиш напълно БЕЗПЛАТНО, ако поръчаш СЕГА 🙂

Бонус 1 - PDF помощни материала - 12бр

 1. Човешки ценности – упражнение;
 2. Организационни ценности – упражнение;
 3. Стил на управление – въпросник;
 4. Мотивация на служители – упражнение;
 5. Дефиниране на работата – упражнение;
 6. Изисквания за изпълнение – упражнение;
 7. Чек лист за писане на обява;
 8. Подробни въпроси за тел. интервю;
 9. Подробни въпроси за живо интервю;
 10. Подробни въпроси – интервю за напускане;
 11. Първият работен ден – подробен чек лист;
 12. Удовлетвореност на служителите – упражнение;

СТОЙНОСТ: 137 лв.

Бонус 2 - Видео: Как да привлечем и задържим поколение "Z"?

СТОЙНОСТ: 39 лв.

БОНУС 3 - Аудио книга: Осмият навик - Стиван Кови

Най-добрата книга за Лидерство. Тя ще ти помогне да поставиш солидни основи на твоето израстване като Бизнес Лидер на своята фирма.

СТОЙНОСТ: 29 лв.

БОНУС 4: Готови работещи обяви за работа - 7 броя

Можеш да черпиш идеи или пригодиш за твоя позиция.

СТОЙНОСТ: 77 лв.

Ето всичко, което ще получиш, ако купиш сега.

 • 29 видеа 497лв

  Над 300 мин. подбрана и структурирана информация

 • БОНУС 1: PDF помощни материал - 12бр 137лв

  Помощни материали и упражнения за по-леснио постигане на целта.

 • БОНУС 2: Как да привлечем и задържим поколение "Z"? 39лв

  Тънкостите и стратегии при "Дигиталните деца"

 • БОНУС 3: Аудио книга: Осмият навик - Стиван Кови 29лв

  Постави силни основи на твоето Бизнес Лидерство.

 • БОНУС 4: Готови работещи обяви за работа - 7 броя 77лв

  Вземи идеи или пригоди за твоя позиция.

 • Това прави ОБЩО 779лв

Вземи сега и спести 282лв

лв779
лв 497
00
еднократно
 • 100% Удовлетвореност

Политика за възтановяване на пари:

Ако през първите 60 дни след покупката сметнеш, че информацията в курса не е полезна или неприложима ще ти върна парите в пълния им размер.

Без никакви въпроси, без никакви скрити условия, без допълнителни усложнения.